Diensten

Tuinonderhoud

Om optimaal van een tuin te kunnen genieten is degelijk onderhoud noodzakelijk. Het juist snoeien en bemesten van planten, struiken, coniferen en bomen is van structureel belang voor een juiste sfeer in de tuin.

Ook het gazononderhoud verdiend en behoeft veel meer aandacht dan het normaliter krijgt. We besteden hier dan ook veel aandacht aan en geven graag goede raad om zo de tuin in optimale conditie te houden.

Tuinonderhoud naar wens

 

Er zijn diverse mogelijkheden om ons in te schakelen, zo kunnen wij eens per week of per maand komen. Velen kiezen ook voor een snoei- en opruimbeurt  in het voor- en najaar. U bent dan zo van het meeste en zwaarste werk verlost en behoeft dan de tuin uitsluitend bij te houden.
 
Heeft u al afspraken bij ons lopen, dan wordt u hierover tijdig gebeld zodat U zelf niets meer hoeft te ondernemen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een eenmalige onderhoudsbeurt.

Tuinrenovatie

Onze kennis van planten en materialen zorgen voor een doordachte uitvoering van het plan.
 
Door goed overleg met de klant kunnen wij snel inspelen op de wensen van de opdrachtgever. Geen lange lijnen via kantoor maar een meewerkende baas die terplekke kan en zal overleggen om zo zorg te dragen voor een optimaal resultaat.
 
Zo krijgt elke tuin een eigen uitstraling en een persoonlijke sfeer.

 

Sluit Menu